Weekeind Hotton

Sun, 07/12/2009 - 22:25 - vincent

HottonDit weekeinde ben ik met de regio naar Hotton geweest. De weersvoorspellingen waren niet te best maar gelukkig zijn we toch gegaan want we hebben twee schitterende dagen gehad. Ik was nog nooit in Hotton geweest en wist niet echt wat ik er kon verwachten. Ik had wel gehoord dat er niet echt veel moeilijke routes zouden zitten maar dit hoeft de pret op zich natuurlijk niet te drukken. Uit eindelijk heb ik op twee routes na alle moeilijke routes geklommen en ik heb ook nog de nodige vijfjes geklommen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het klimmen ging ook lekker, ik klom op zaterdag een 6b on-sight dus dat is altijd fijn voor het zelfvertrouwen. De laatste route die ik vandaag klom was een 6a helaas begon het net te regenen toen ik nog drie haken moest en aangezien het een route was die voornamelijk op wrijving geklommen moest worden werd ik genoodzaakt eenmaal aan een setje te trekken. Maar al met al een heerlijk weekeind.