Trainen / hardlopen

Fri, 08/21/2009 - 02:49 - vincent

Run-ForestNa de vakantie moet het gewone ritme natuurlijk weer worden opgepakt. Dit begon met maandag weer klimmen in de hal gevolgd door hardlopen op dinsdag om dit op woensdag en donderdag weer te herhalen. Ik zat maandag toch wel een beetje te twijfelen of ik na drie weken alpen nu juist beter zou kunnen hardlopen of juist minder. Er is natuurlijk maar 1 manier om dat uit te vinden, het gewoon te doen. Ik had een mooie route in gedachte, het zou lang zijn maar hoe lang wist ik niet precies. Vanaf mijn huis door de duinen naar Meijendel en weer terug. Het ging heel erg lekker dat hardlopen dus na drie weken alpen kun je beter hardlopen dan daarvoor. Achteraf heb ik met google earth even berekent hoe ver het was, het bleek 14 km te zijn. Ik liep er 1 uur en 19 minuten over dus dat was ook niet slecht. Na drie dagen trainen kon ik op donderdag wel merken dat mijn lichaam toch iets minder wilde dus ik nam een bekend parcours van ongeveer 9 km, ik liep er ongeveer 50 minuten over dus met dat hardlopen zit het wel weer goed. Nu volhouden tot mei 2010.