Bouldernacht 2009

Mon, 11/02/2009 - 12:24 - vincent

Zaterdag avond ben ik met een aantal mensen van de klimmuur den haag naar Haarlem afgereisd om daar deel te nemen aan de jaarlijkse Bouldernacht. De kwalificatie begint om 21:00 uur en eindigt om 00:30. Omdat ik de laatste weken hard getraind heb in de Uithof voelde ik me sterk en ik had er echt zin in. Van inklimmen kwam niet echt want ik kwam een paar bekende tegen die al in moeilijke routes bezig waren. Ik topte al snel een 6+ en ging daarna verder met zevens. Om 00:30 moest je je score inleveren, de 7 moeilijkste boulders telden. Ik had uiteindelijk 4 zevens en 3 zesplussen, een productief avondje dus. Deze score bracht mij op de 10 de plaats in het klassement. Net onder de echte top klimmers. De Bouldernacht werd uiteindelijk gewonnen door Michiel Nieuwenhuijsen. Bij de dames wist Magali Hayen de wedstrijd op haar naam te schrijven.