Wedstrijden en doelstellingen

Mon, 01/11/2010 - 14:03 - vincent

In 2010 ben ik van plan meer aan klim wedstrijden deel te nemen. Ik ben erg benieuwd naar het niveau van de routes en hoe ver ik het kan schoppen. Een mooi neven effect is dat ik dan het hele jaar iets heb om hard voor te trainen. Dit heb ik eigenlijk wel een beetje nodig anders verzwak ik toch in periodes dat er buiten niet veel geklommen kan worden. De eerste wedstrijd is al vrij snel, aanstaand weekeinde in Monk. De volgende wedstrijden zullen dan in maart zijn, 1 boulder wedstrijd en een lead wedstrijd. Naast de wedstrijden zijn er natuurlijk ook nog doelen die ik buiten wil bereiken. Allereerst natuurlijk een succesvolle expeditie naar Arwa Tower. Daarnaast hoop ik in 2010 een 7b buiten te klimmen, ik weet dat dit erg ambitieus is maar dat weerhoud mij er niet van het toch te proberen. Naast rots is er natuurlijk ook nog ijs, in februari staat er weer een ijsklim trip op de agenda, ik hoop dan minimaal een aantal w5 routes te klimmen en ik heb al een aantal keer mixed routes getoproped en ik wil er nu ook een aantal gaan proberen voor te klimmen.