Ettringen

Sat, 07/10/2010 - 13:17 - vincent

Afgelopen weekeind ben ik met Bas en Saskia naar Ettringen geweest. Het was erg warm dus besloten we zaterdag in een van de kuilen te gaan klimmen. Het plan was een aantal offwidths te klimmen om daar wat beter in te worden. Na een dag klimmen begrepen weer dat het toch niet zo makkelijk was een dat cams echt te klein kunnen zijn. Zondag klommen we op de Grosse wand, we hebben de meeste tijd doorgebracht in ons project Mut der Verzweiflung, een 7b crack die begint met een ringlocks en eindigt met een fingercrack waaraan je moet piassen. Alle passen lukken nu, dus nu hard trainen en dan in het najaar toppen. Ik heb ook voor het eerst mijn nieuwe fotocamera kunne uitproberen in de rots, ik heb onlangs een Canon EOS 550D spiegelreflex camera gekocht. Klik hier voor meer fotos